Vårvinter med blandade känslor


Nu pårlar det i bäcken. Barnen njöt av dagens promenad. De tittade förundrat på vattnet när jag sa att vi inte kan köra skoter längre under bron. 
Jag är tacksam att de uppskattar skoteråkandet. 

Skönt att kunna byta blöjor i skoterpulkan när det blåser.

Fantastisk påskhelg i Tjåmotis-Kabla-Jokkmokk. Lilleman nöjd när han fick inspektera skotrarna.L pimplade för första gången och självklart drog hon upp en firre. 
Djupa hål som barnen nästan försvann i.

Traditionen hålles vid liv att fira påsk med Tynis och Hedmans.

Oj vad barnen åkte i backarna. 

Besök från Uppsala


I torsdags kom äntligen våra vänner från Uppsala på besök. Vi tog ut dem på isvägen i Luleå. Men eftersom det har varit blida och plus tolv grader i veckan så var det mesta is och ingen snö.


Idag hade barnaskaran ökat till åtta. Dem lekte på bra och hade riktigt skoj som det lät. Efter besöket på leklandet fick brudarna leka siamesiska tvillingar i pappa Clas jacka. Tur att det bara var -6 grader ute. 

Livets fantastiska gåva


Under dagens gudstjänst sjöngs "Välsignelsen". Den sång vi sjunger varje natt för våra älskade sötnötar. L satt på raden framför mig. Hon vände sig om och tittade på mig igenkännande och strök sin lilla hand över sitt ansiktet som jag brukar göra på henne. 
Då brast det totalt och tårarna forsade ner för mina kinder. En enorm våg av tacksamhet sköljde över mig över gåvan vi fått, dessa tre underbara barn. 
❤️👶🏻👧🏻👧🏻❤️