Blandband igång...

Blandband drog igång igår lördag och det första bandet som öppnade på stora scenen var Remission från "Värmlands skogar". Man kan verkligen säga att de satte ribban för en ösig show!! Sen fortsatte flera band och artister att hålla den ribban. Tyvärr hann jag inte lyssna på alla, men min absoluta favorit för kvällen var helt klart Samuel Ljungblahd. Vilket ös och vilken energi!

Kvällen avslutades med att Simon Jonsson höll i en soft andakt. Mycket bra!

Så missade du gårdagens blandband så vill jag starkt uppmuntra dig: Kom dit ikväll och glöm inte bort att är du ungdom från Jävre, har du möjlighet att gå in gratis eftersom Kustkyrkan har lovat att stå för det inträdet. Kontakta gärna mig på 070-681 45 27.


TT ikväll

Ikväll har vi TT (häng gärna med)!

Imorgon Ilaa (avfärd från den rivna Kustkyrkan 19.30)

I helgen Blandband!!! Om du är från Jävre och vill åka på det, går det att få hjälp med inträdet (så behöver du inte betala allt själv)

Sjukt bra!!! (Grynet)

Snart går flyttlasset, men först...

Ja om en vecka står jag och Christina och lastar släpet för att dra vidare till nya utmaningar och ett nytt hem. Vi skulle verkligen vilja tacka alla er ungdomar för den tid vi har fått vara hos er i Kustkyrkan. Vi har lärt oss mycket och vi hoppas att ni också har lärt er något av oss också...

Men först har vi några hållpunkter kvar:

Torsdag TT 19: Ändrat till att vara våravslutning på terminen
Fredag: Ilaa i Norrfjärden. Vi åker 19.30 från Kustkyrkan.
Lördag och Söndag: Blandband inne i stan (se affischering eller www.blandband.net)
För dig som är ungdom i Jävre, går det att söka och få inträdet till hela helgen betald av Kustkyrkan. Ta kontakt med mig så ordnar vi det.

OBS! Inget sedvanligt Valborgsfika på söndag, pga ombyggnationen i kyrkan. Häng med på Blandband istället!