GRATTIS Lars-Göran!

Idag fyller Lars-Göran Hannler 50 år!!!!  GRATTIS!!!!!!!!!!
Lovisa (dottern) har åkt till BB, vi får hoppas att L-G får den finaste presenten man kan få en dag som denna...ett barnbarn!

Massor av grattis kramar till dig L-G från familjen Lund!

Nytt Jobb!!!! igen!!!

Haha...jag har fått mitt tredje jobb!
Nu finns jag även på OKQ8...och vet ni...igår när jag kom till jobbet presenterade sig en av mina nya arbetskamrater sig för mig! Jag hörde att han var från Pitetrakten och hans röst påminde om någon annans. Han frågade vars jag är i från och jag sa Jokkmokk. Han sa att han var från Pite och då  bemötte jag det med att jag och Clas hade bott där. Då höjde han på ögonbrynen...Hehe...Det visade sig att det var Kenneth Sandströms son Marcus!!!!
Är inte Guds vägar coola!?

Jag hade nämligen lämnat in ansökan på OKQ8 här i Gottsunda där vi bor. Chefen här skickade över min ansökan till chefen på OKQ8, där jag nu jobbar, för att han sökte personal och jobbet var mitt! På mindre än tre dagar var det klart...ett vikariat fram till att bibelskolan är färdig...passar mig ypperligt...och tiderna går att anpassa efter skolan så underbart!!!!

Så kan det gå när man förtröstar sig på Gud och vågar lita på att Han har en lösning för varje situation.

Så folks...kasta er ut i armarna på Gud han har en plan för var och en av oss! Vet du inte vad du ska göra nästa år så gå bibelskola...jag lovar dig att det kommer förvandla ditt liv!!!

God Bless!!!!

-Stina-