Sverige

Efter att varit vaken i typ ett dygn så somnade vi ovaggade på vårt hotellrum i Sundsvall. Det var den jobbigaste körningen på länge att ta sig från Uppsala och hit. Vi orkade knappt köra tio mil i stöten var. 
Vi lämnade värmen i Turkiet men värmen här var jobbigare trots att det var ca tio grader varmare där borta. (43)Tills döden skiljer oss åt

"Tills döden skiljer oss åt" är en stark hängivenhet. Äkta makar kan säga detta i sina löften till varandra, men vissa lever aldrig på denna nivå av hängivenhet. Det kanske finns saker som din partner gillar, men inte du. Varför inte göra dem ändå och låta din partners glädje vata din lön? 
Sann hängivenhet innefattar trofasthet mot din partners behov och intressen. En sådan hängivenhet är ett av de främsta tecknen på en bra relation. (Brian Houston)

Det ligger mycket i detta anser jag. (Stina) 

Bästa affären! Nomnom...


Vi hade äran att hänga med vår nya bekantskap från Örebro på shopping. Skönt att ha med någon som förstår turkiska. 
Petra (systerdottern) var duktig på att pruta. 
Efter några timmar hittade vi tillslut en pittoresk liten kryddaffär. Äntligen prissatta varor och inget prutande behövdes. 💰💸 Jag tror att kvinnan fått in mer pengar av oss än hon fått på många dagar. Tre påsar med massor olika kryddsorter och turkiskt te så kart. 
😃