Springtur innan solen stiger allt för högt

Alarmet på mobilen gick igång strax efter sju. Efter en orolig natt kändes det tungt att ta sig upp. Så till slut fick vi fart och satte på oss springskorna, tog ett äpple i farten och högg vattenflaskan sen bar det av mot Puerto Rico. Turen börjar med en 45 graders sluttning upp för berget. Kraften i benen kom nog av den fantastiska utsikten. Väl framme i P.R. så väntade de 646 trappstegen upp för berget till Puerto Azul. Illamåendet kom efter det 400:e steget. Kraften bara försvann. Ja ja, jag vet att jag har riktigt dålig kondis men det var riktigt jobbigt.
I eftermiddag ska det bli simtur och ev Go kart race!
So long!
-stina-

Siesta

Idag är det riktigt varmt, första dagen som är helt molnfri. Nog för att de 30 graderna hittills har räckt då solen inte alltid tittat fram. Vi har varit vid poolen mestadels under ett parasoll och läst. Tog oss några svalkande simtag för att sen luft torka. Lunchen fick idag bli äggröra och bacon samt lite grapefrukt. Så här på eftermiddagen är det riktigt skönt att ta sig en siesta. Clas sover och jag är lite rastlös. Kankse ta sig till poolen igen för att prata med de trevliga engelsmännen.
Dessa stensoffor fanns lite här och var på vägen mellan Amadores och Puerto Rico. Här står vi uppe på berget mellan Amadores och Puerto Rico. Härlig utsikt från frukost bordet.
Lite bilder från Amadores.
-stina-

En dag i solen

Gissa vem som slog vem i "isbergsklättring"? Jag så klart! Vinsten var att få kalla den som förlorade för LOOSER resten av dagen. Så min kära man fick allt höra det.
Vi fixade sedan en luftmadrass som vi kunde ligga och sola på ute på havets böljande blå. Vi latade oss i solen, åt en go lunch, lite mer solande sen sa kroppen ifrån och det var dax att gå in och vila sig. Tog en promenad till Puerto Rico för att inhandla lite mat. Det blev taxi hem.
På väg från Puerto Mogan till Puerto Rico.