Vill du ha en extra peng som trillar in?

Vill du tjäna lite extra för att köpa de där skorna (jag som älskar skor) eller kanske du vill ha en kajak som jag?

Jag började sälja Tupperware för ett år sedan. Min man var lite skeptisk till en början men när Playstation3 flyttade in brevid teven (och jag hade fått den) och han såg att det fanns några extra t-lappar på kontot så suckade han inte längre.

Jag har utvecklats en hel del som säljare och fått stärkt självförtroende sen jag började sälja. Dessutom kan jag skriva in det i mitt CV som en merit. Inte illa alls!

Alla har vi anledningar och min anledning var att jag behövde salladsburkar och bra matburkar till luncherna. Så jag såg min möjlighet att jobba ihop dessa. Inom kort insåg jag att det fanns en del pengar att tjäna på detta så jag valde att fortsätta. Det har gått riktigt bra!

Vill du veta mer om hur du kan börja göra dig en extra peng?

Hör av dig till mig antingen via min TW sida http://www.mytupperware.eu/Lund.Christina1
eller maila till christinalund79@yahoo.se så ska jag hjälpa dig att komma igång!

Jag hoppas att få höra från just dig!

-Stina-


"Valtider är skandaltider, eller vad säger man...? och så Tupperware!

Att gå på anställningsintervju kan vara riktigt intressant. Inte för att man i första hand vill ha jobbet, jo i och för sig om det hade varit i en annan stad, men det kan berika ens idérika liv med ännu fler idéer! (jag hör Clas sucka!)

Jag tror jag måste göra mig en idébox och skriva ner allt som ploppar upp i huvudet och lägga det i boxen för att vid ett senare tillfälle läsa igenom dem och rensa.

Ja då var det fredag! Helgen är räddad med arbete, varför vara ledig när man kan arbeta? nja, kanske inte så....

Planerat in en fjälltur nästa helg men den blev dessvärre inställd. Ja då får vi hitta på nåt annat skoj!

Date med Ida och Veronica på tisdag kanske och sen middag med Thyni/Hällgren på torsdag! Längtar redan till nästa vecka!

Veckan därpå blir det Tupperware visning i Jokkmokk, hoppas att det kommer folk. 11 september kl 11. Fin tajming! http://www.youtube.com/user/Bloziene?feature=mhw4#p/u/5/Dh2H1AAfWGk kolla in en av nyheterna i höstens katalog.

Nu blir det Konsum för att skicka ett paket till svärmor, ni antecknar väl? hahaha

Ha en härlig helg alla glada människor och glöm inte att rösta!

Ni kommer väl ihåg vad vi skrev inför förra valet?

"Valtider är skandaltider, eller vad säger man...?

Bibeln talar ganska lite om politik rakt ut, även om mycket av det som står i Bibeln är direkt starkt politiskt laddat och mycket av det som står i Bibeln ligger till grund för den... moderna demokratin.
Så långt seriöst....


Det finns dock ett Bibelord som starkt kan hjälpa dig om du inte riktigt vet hur du ska rösta den 19 sept... (ta nu inte det här för allvarligt alla känsliga personer). Höger eller vänster? Ja, svåra val för en del, men här är det avgörande...:

Predikaren 10:2: Den vise har sitt hjärta åt höger, men dåren har sitt hjärta åt vänster.

Klart, färdigt, slutfunderat..."

Vardagsromantik

Att ta vara på stunder, njuta av situationer och bara vara. Igår var en sådan kväll.

Jag slet ut en filt och lade mig på gräsmattan bakom huset strax före midnatt. På några sekunder så hade jag två små svarta hårbollar till katter på var sin sida om mig. De såg ut som kungliga lejon som vaktar högheter där de satt och sirrade ut i mörkret. 

Ja mörker, nu har vi lämnat midnattsolen bakom oss och hösten närmar sig med stormsteg.

Efter ytterligare en stund kom min älskade man och kröp ner på filten. Jag lade mitt huvud på hans arm sen började fantasin att flöda fritt bland de högtgående molnen som blåste fort förbi. Det var sista natten med stjärnfall, ja inte för alltid men sista natten av tre då vi skulle få uppleva otroligt många stjärnfall.

Vi fick se tre stycken under den dryga halvtimmen vi låg där. Vilken upplevelse. Jag njöt i sensommar värmen.

Jag tror vi behöver stanna upp mer i vardagen och bara vara. Glömma alla måsten och alla borden och bara lägga oss på rygg och stirra in i himlen. Fly bort från verklighetens uppgifter och ta tillvara på nuets underbara gåva. Stillheten, tystnaden, vindens sång  i lövens hydda.

Ja, jag har svårt att slappna av och bara vara. Men plötsligt händer det. Och då njuter fru Lund till fullo.

Prova du också! Stanna upp och bara njut! Kan du höra fåglarnas sång? kan du höra vindens brus? Om inte, då är det på tiden att dra i livets nödbroms.

Njut av nuet! Imorgon är det historia.

-stina-