Roadtrip med barn för första gången

Nu har vi varit en familj i 6 månader! Hjälp vad tiden springer iväg. 🤔


Som jag skrev tidigare körde vi från Piteå till Göteborg på ett och ett halvt dygn. Sen körde vi vidare upp till Sörmland och hälsade på släkten utanför Katrineholm. Torsdag morgon tog jag tåget till Stockholm. Tala om typiskt att just den morgonen när Clas och barnen ska köra mig tidigt till stationen, ja då passar det att sova. 😂 Alla andra mornar när vi kunde sova länge ja då vaknar dem strax efter 6. 

Clas körde vidare med barnen till Uppsala och stannade hos några vänner tills jag hade jobbat färdigt. 

Å nu sitter vi här i bilen och kör igenom Härnösand med tre snarkande sötnötar. Om det går som planerat så är vi hemma vid två tiden i natt. Vi kör i skymningen och dimman dansar fram över sjöar och mellan kullar. Så vackert vårt avlånga land är. 

Ta det lugnt i Valborg och var rädda om er. 😘

Underbar dag tillsammans i Göteborg

Brudarna och lilleman har haft en helt fantastisk dag med vänner från Taiwan. Så roligt att träffa många av er som följer vår blogg eller läser om oss på Facebook. Att ses IRL är ju det bästa. 
Tack till alla er som gett er till känna. ❤️

Barnens vänners årsmöte i Kannebäckskolan var nog det roligaste årsmöte jag varit på. Vilka eldsjälar som fixat detta. Våra barn var helt lyriska efter alla roliga aktiviteter. Lite pyssel och mycket dans och lek i discorummet. Sen att Göteborg visade sig från sin bästa sida var ju pricken över i:et. Som barnen lekt ute idag, ojojoj. 😍

Efter mötet åkte vi in till centrala Gbg för middag. 4 vuxna och 6 barn. Det var som att återuppleva tiden i Taiwan. Cirkus gånger två, helt underbart. ❤️😂

Sen gick vi avenyn ner, eller rättare sprang. "Fortare mamma fortare" var det jag hörde från kidsen i vagnen. Mycket skratt och bus. 

Ca 20:30 var vi tillbaka på hotellet. Sådana nattningar som ikväll har jag gärna. Tjejerna lade ner sina söta små huvuden på kuddarna sen sov dem. 

Puss på er alla underbara adoptivföräldrar! Ni gör ett enastående jobb. 

Dagens barnvakt. Ställ ihop två innebandymål så har ni en lämplig rastplats för barnen. 😉😂❤️

Det var lite blåsigt så äldsta fick hålla fast morsans hår tillslut. 
Blommor överallt. "Ta kort mamma" har jag fått höra om och om igen. Rosa, vita, blå och gula blommor. Fråga mig inte vad dem heter för så gröna fingrar har jag inte. 

L satt länge och tittade på fontänen på avenyn. Jag undrar allt vad hon tänker på lilltösen! 💕

Vi får uppleva riktig vår!


Från Piteå till Göteborg på ett och ett halvt dygn. Ny upplevelse att inte kunna streckköra. 😂
Utanför Mariestad hittade vi massor med blommor. Barnen var överlyckliga. 
Vilka poser! Brudarna i sina nya fräcka solglasögon från mommo och moffa. 


Sådana hade jag på 80-talet. 😂