Leo's lekland finns i Taipei!!!


Oj så bra att Leo's lekland finns i Taipei. Där kommer vi hänga när barnen behöver springa av sig. 
Det andra utflyktsmålet är Taipei 101. Byggnaden är över 500m hög. Tala om svindel. 😁

zoo är väl ett måste, eller? 😉 Jag vill så gärna se en panda. 

Vi fick Skypa med barnen i fredags. Helt fantastiskt. Dom var mycket mer intresserade denna gång. Vi fick slängpussar och äldsta dottern till och med försökte säga äpple. Sötnosar.
Längtar! 
💕👶🏻👧🏻👧🏻💕

Vi fick lite funderingar över resan. Vi fick ett mail där dom frågar ifall vi kommer ta med oss någon av far eller morföräldrarna eller någon annan. Det blir mycket svårt. 
Hur hade ni gjort?

Det verkar som att vi får pojken direkt efter att vi varit i domstolen på fredagen. Sen får vi flickorna på måndagen. Kan ju vara bra att knyta an med honom först. 
Tankarna bara snurrar...


Kommentarer:

1 I:

hej! Så fantastiskt att ni fått datum att möta era småttingar! Som svar på din fråga, så hade jag, om jag varit i er situation tagit med en tredje person om det var möjligt. Men det är ju inte direkt till ett grannland ni åker så det är ju inte så enkelt... Taipei 101 är en upplevelse, tyvärr var det väldigt disigt när vi var där så utsikten var inte den bästa. Taipei Zoo är också roligt. Längtar tillbaka! Guds välsignelse till er!/ I

2 Anna-Sara Walldén:

Vi hade besök av farmor och farfar de tio sista dagarna samt som hjälp på vägen hem. Det var guld värt! Så har ni möjlighet att ha med någon är det ju jättebra, men inte så enkelt som sagt. Ni har ju tre som säkert kommer att vilja vara när er en hel del, så det blir ju en utmaning med allt det praktiska.
Ett bra utflyktsmål är också gondolerna till Maokong! Jättevackert och trevligt att komma ut i naturen lite lagom! De avgår från Taipei Zoo ungefär.

Kommentera här: