"Valtider är skandaltider, eller vad säger man...? och så Tupperware!

Att gå på anställningsintervju kan vara riktigt intressant. Inte för att man i första hand vill ha jobbet, jo i och för sig om det hade varit i en annan stad, men det kan berika ens idérika liv med ännu fler idéer! (jag hör Clas sucka!)

Jag tror jag måste göra mig en idébox och skriva ner allt som ploppar upp i huvudet och lägga det i boxen för att vid ett senare tillfälle läsa igenom dem och rensa.

Ja då var det fredag! Helgen är räddad med arbete, varför vara ledig när man kan arbeta? nja, kanske inte så....

Planerat in en fjälltur nästa helg men den blev dessvärre inställd. Ja då får vi hitta på nåt annat skoj!

Date med Ida och Veronica på tisdag kanske och sen middag med Thyni/Hällgren på torsdag! Längtar redan till nästa vecka!

Veckan därpå blir det Tupperware visning i Jokkmokk, hoppas att det kommer folk. 11 september kl 11. Fin tajming! http://www.youtube.com/user/Bloziene?feature=mhw4#p/u/5/Dh2H1AAfWGk kolla in en av nyheterna i höstens katalog.

Nu blir det Konsum för att skicka ett paket till svärmor, ni antecknar väl? hahaha

Ha en härlig helg alla glada människor och glöm inte att rösta!

Ni kommer väl ihåg vad vi skrev inför förra valet?

"Valtider är skandaltider, eller vad säger man...?

Bibeln talar ganska lite om politik rakt ut, även om mycket av det som står i Bibeln är direkt starkt politiskt laddat och mycket av det som står i Bibeln ligger till grund för den... moderna demokratin.
Så långt seriöst....


Det finns dock ett Bibelord som starkt kan hjälpa dig om du inte riktigt vet hur du ska rösta den 19 sept... (ta nu inte det här för allvarligt alla känsliga personer). Höger eller vänster? Ja, svåra val för en del, men här är det avgörande...:

Predikaren 10:2: Den vise har sitt hjärta åt höger, men dåren har sitt hjärta åt vänster.

Klart, färdigt, slutfunderat..."

Kommentera här: