Julmat, mys och annat

Helgen inleddes med julbord med tjejerna på jobbet. Helt fantastiskt gott men jag som gillar lutfisk i vanliga fall var inte helt övertygad om kryddvalet på den.
Lördags morgonen började ute på garagetaket. Det hade kommit så otroligt mycket blötsnö. I övrigt tog vi det piano största delen av dagen men gjorde en liten avstickare till stan då vi skulle köpa julklappar åt systerbarnen. Många bliar var det men inte så trångt inne på barnenshus. Skönt.

Söndagen blev det jammande i "nallebrallorna" till Nordman men för att bli lite mer helgad så avslutades jammandet till Jerusalem volym 4. Ojojoj så skön skiva... detta undertiden som Clas fick kämpa på crosstrainern. Drog in en sväng till Piteå för att drömma om en ny teve, mobil och annat skojsigt. Det slutade med en kaffepress från "gubbdagiset" Clas Ohlsson som far ska få i julklapp. Dagen avslutades i Korskyrkan i Luleå där Richard Hultmar predikade om profetior och Johannes Döpare.

Gott mos, en riktigt skön helg tillsammans. Utvilade och pigga för att möta en ny vecka! Och vad kan bli bättre än att börja veckan med lite lovsång undertiden man kämpar på gymmet.

Simma lugnt
...stina...


Kommentera här: